Bo przecież trwa noc długich noży, choć dziennym się maskuje światłem! |
|
| Nieobecności | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Żydówka Administrator
| Temat: Nieobecności Sob Mar 01, 2014 5:09 pm | |
| Miejsce, w którym warto zgłosić swoją spodziewaną nieobecność dłuższą niż kilka dni.
Nie dodajemy szczegółowego formularza do wypełnienia, panuje wolność inwencji twórczej! Pamiętajcie tylko, żeby zawrzeć termin i, w miarę możliwości, powód nieobecności.
Ostatnio zmieniony przez Żydówka dnia Czw Mar 20, 2014 10:10 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Polska Grammar Nazi
| Temat: Re: Nieobecności Nie Mar 02, 2014 12:13 am | |
| No dobra, w takim razie zgłaszam nieobecność w terminie... nie wiem. Mogę wpaść na forum jutro, albo równie dobrze za tydzień. Nie wiem. W moim obecnym stanie ciężko cokolwiek przewidzieć. Dość, że powinnam spróbować wziąć się w garść i zająć ważnymi sprawami, a ile czasu mi to zajmie, pozostaje niewiadomą. W sumie nie powinna ta nieobecność nikomu przeszkadzać, bo właściwie nic na forum nie robię od momentu jego powstania. | |
| | | Adolf Hitler
| Temat: Re: Nieobecności Sro Mar 05, 2014 9:10 pm | |
| Nie będzie mnie, bo jadę zobaczyć jak wygląda mój Reichstag. \o/ Jakoś tak od 06.03.14 (czyli czwartek, o ile mamy jutro czwartek \o) do 10.03.14. Wtedy na pewno mnie nie będzie, ale to nie znaczy, że 11 już będę. Znaczy - być powinnam, ale jest haczyk. Opcja pierwsza - wyjazd nam się przedłuży, bo już coś o tym przebąkują. Opcja druga, bardziej możliwa - będę przez kolejny tydzień odsypiać, więc jakby jeszcze przez trzy-cztery dni była nieaktywna to nie bić. D: Powód, tak jak zostało wspomniane - wyjazd. Jadę sobie posiedzieć w Berlinie z moją sekcją z koła. No, to tyle. <3 | |
| | | Nadrenia-Westfalia
| Temat: Re: Nieobecności Czw Mar 20, 2014 7:47 pm | |
| ATTENZIONE Niezbyt jestem w stanie odpisywać. Trwa to od jakichś trzech dni i potrwa, dopóki mi się nie poprawi. Jestem chora, mam 39 stopni gorączki i jak już piszę, to krótko i tak, byle tylko było. Wyzdrowieję, to wrócę do formy | |
| | | Adolf Hitler
| Temat: Re: Nieobecności Czw Kwi 10, 2014 5:43 pm | |
| 10-14.04 nie ma mnie, bo pierwsze będę latać po łódzkich antykwariatach razem z Polsko-Norkiem, a potem siedzieć będę na HD, czy coś. Wracam w nocy z niedzieli na poniedziałek, więc siłą rzeczy idę na zajęcia, a potem odsypiam, jak mi dadzą. Poza tym, jeszcze jedna ważna sprawa. We wtorek wieczorem też mnie nie ma, bo będę w PKSie bez internetu, do domu wracam. Siedząc w domu powinnam być w stanie odpisywać w miarę na bieżąco, ale nic nie obiecuję, bo święta, bo rodzina, bo urodziny brata przed świętami, urodziny tatusia w święta... no, mogę być zajęta, więc jakby w święta mnie nie było, to nie cieszyć się, że nie żyję. Żyję. <3 | |
| | | Marchia Wschodnia
| Temat: Re: Nieobecności Sro Kwi 16, 2014 12:28 pm | |
| Do lanego poniedziałku jestem wyłączona z wszelkich forów Hetaliowych z powodu... przehetardzenia, że tak to ujmę. Proszę też nie pisać do mnie w sprawie rozgrywek na gg, potrzebuję mocnej izolacji. | |
| | | Józef Stalin
| Temat: Re: Nieobecności Nie Kwi 27, 2014 7:41 pm | |
| | |
| | | Józef Stalin
| Temat: Re: Nieobecności Sro Maj 14, 2014 7:21 pm | |
| Znowu zgłaszam nieobecność, tym razem do końca maja. Jeśli będę się pojawiać w tym czasie, to raczej rzadko ^^' Mam dwa wyjazdy i trochę rzeczy do załatwienia c: | |
| | | Marchia Wschodnia
| Temat: Re: Nieobecności Sob Maj 17, 2014 9:56 am | |
| Do końca czerwca - sesja i znów przehetardzenie. | |
| | | Adolf Hitler
| Temat: Re: Nieobecności Czw Cze 12, 2014 10:18 pm | |
| Polska/Norwegia: Problemy z odpaleniem strony, nie może wejść, tylko czasami ją wpuszcza. Wszystkie przeglądarki zawiodły, Nath czeka na cud. Jak ten już się wydarzy, to powróci. <3 | |
| | | Józef Stalin
| Temat: Re: Nieobecności Sob Lip 26, 2014 6:14 am | |
| Od dzisiaj do 11.08 oraz od 17.08 do 28.08. Czyli powrócę po wakacyjnych wyjazdach c: | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nieobecności | |
| |
| | | | Nieobecności | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|